SMYK DIG GLAD

smyk dig glad

fredag den 6. januar 2012

Introduktionstilbud på en smuk ny bog om Perler


Hos Mo Christianshavn bruger vi ægte perler - og kun ægte perler - simpelthen fordi det er de smukkeste.

Perlernes værdi afhænger af deres størrelse, form, farve og glans. Hvilken perle der er den rigtige, afhænger af hvem der skal have den og hvilket smykke den skal i. Der er ikke 2 perler i verden der er ens og det er vidt forskelligt hvad man sætter pris på, når man ser på perler.

I butikken på Christianshavn har vi har altid både Ferskvandsperler og de endnu mere eksklusive Saltvandsperler; SouthSea-, Fiji og Tahiti-perler i forskellige kvaliteter i udstillingen. Store, små, runde dråbeformede og barokke (dem med sjove former) - enda perler der er blevet slebet, så de har facetter, som ædelsten.

Har man helt særlige perle-ønsker og søger fx. en særlig farve eller form, tager vi gerne imod ønsker, som vi vil forsøge at finde hos vores leverandører. Ofte vil vi da hjemtage et udvalg af perler, som man uforpligtende kan komme og se på.

Eksempler på smykker med perler findes i vores Webshop på www.mo.dk og endnu flere findes i butikken - vores åbningstider findes her.

Vil du vide mere om perler er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi forhandler også bogen 'Perler -pragt, prestige og perspektiver', skrevet af Nina Hald, udgivet af Gyldendal.

Bogen er fuld af viden og historier om perler - oplagt at forære til perle-elskere - og den er smuk som coffee table book med billeder af ekseptionelle perler, perlesmykker og fx. perlefarme på Tahiti øerne.

Mo Christianshavn har fornøjelsen af at kunne tilbyde bogen til introduktions pris, kr. 250

Vejledende udsalgspris, kr. 299
Som den første større bog på dansk om perler er der nok at tage fat på: Perler har været ensbetydende med privilegier, position, prestige, paradis, passion og power.

Deres skønhed blev symbol på prunk, pynt og pryd, og omspundet af poesi.

Personligheder som Julius Cæsar, Kleopatra og dronning Elizabeth I af England har alle smykket sig med havets juveler, og i det 20. århundreder har kendte (og kongelige) kvinder som Audrey Hepburn, Grace Kelly, Lady Diana Spencer, Jacqueline Kennedy og Elizabeth Taylor alle kastet deres kærlighed på perlerne.

Endelig har en perfekt perle altid været mere værd end sin vægt i guld. Rigt illustreret med et potpourri af pragtfulde perler i løs vægt, perlegenstande, historiske malerier og smykker.




Nina Hald - Cand.mag, journalist, klassisk pianist , forfatter og udstillingsarrangør.

JP Radio lavede et længere interview med Nina Hald i forbindelse med udgivelsen - hør det her.